tag:blogger.com,1999:blog-6263245875647840246.post2954454633446452660..comments2023-09-01T14:49:50.327+02:00Comments on "saját levében": A kertben termő hús"saját levében"http://www.blogger.com/profile/02512085899978922450noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6263245875647840246.post-71250825254639221772016-04-28T10:53:31.544+02:002016-04-28T10:53:31.544+02:00Azért én vigyáznék: a "kertben termő húsfajtá...Azért én vigyáznék: a "kertben termő húsfajták" között könnyen akadhat növényevő hús is. Úgy hallottam, hogy a pannon síkon honos húsfajták a zsenge mangoldot kedvelik. <br /><br />Csak szólok...<br /><br />:-))Hobbiszakácshttp://hobbiszakacs.blog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263245875647840246.post-62784570266950051892016-04-26T13:24:07.001+02:002016-04-26T13:24:07.001+02:00A kakaspörköltről érdekes emlékeim vannak, csak ne...A kakaspörköltről érdekes emlékeim vannak, csak ne ittam volna előtte annyi diópálinkát... :-)) Azt hiszem idén ültetek néhány őzet, hátha kikelnek. / Méltányolom 'chapelure' bejegyzését. :-)Torma Caulihttps://www.blogger.com/profile/13019334648030596184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263245875647840246.post-81484956672704601882016-04-26T09:01:31.014+02:002016-04-26T09:01:31.014+02:00Sajnos csarnokos böllér barátunk nincs, de ha akad...Sajnos csarnokos böllér barátunk nincs, de ha akad jelentkező, szívesen barátkoznánk vele! Jelentkezésééig beérjük a cseplesz-kiszállító, a vadhús- és házi szárnyas beszállító barátokkal."saját levében"https://www.blogger.com/profile/02512085899978922450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263245875647840246.post-57689694769277893752016-04-26T06:21:35.914+02:002016-04-26T06:21:35.914+02:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01236272891782325952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6263245875647840246.post-15649247620664941202016-04-26T06:19:53.258+02:002016-04-26T06:19:53.258+02:00Aha, a spontán mód (action gratuit) elszórt és ter...Aha, a spontán mód (action gratuit) elszórt és termőre fordult barátság magvai többnyire intellektuális és emocionális termelvényket „fialhatnak”, de olykor materializálódhatnak is. (Lásd mint fent.) Majd a konyhai feldolgozást és főzést követően ezek a matériák ízekké szublimálódva megnemesbednek, - az asztali élvezetek halmazában megjelenik a barátság zamata is, mint valami ízfokozó. (Mert azt nem tudom elgondolni, hogy rendeléseteket teljesítendő, egyik csarnokból való böllér akasztotta be kertetekbe ezt a teli, modernkori jégferslógot!)<br />:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01236272891782325952noreply@blogger.com