"saját levében"
enni - inni - olvasni - írni
2011. július 17., vasárnap
75 forró nyár
›
Sokáig nem tudtam elképzelni azt az érzést, amikor valaki számára egy üdítőital testesít meg bizonyos érzelmeket, hangulatokat, vagy köt ...
12 megjegyzés:
2011. július 13., szerda
Júliusi vadászidény
›
Alapszabály, hogy tisztességes gasztroblogger nem megy szabadságra júliusban. Itt a helyünk, a hazai vadászterepen. Be kell cserkészni mind...
14 megjegyzés:
2011. június 29., szerda
Underground torták
›
A rnolfini fesztivál 2011, azaz művészek, művek és műrajongók egy napig összezárva. A rendezvény idei témája a FÖLD volt. Rendszerint, am...
11 megjegyzés:
2011. június 19., vasárnap
3D-báránykuglóf különös kalandjai
›
Egyszer voltam, hol nem voltam soha korábban, a bútoráruház hátsó traktusában, ahova egyszer mégiscsak bekeveredtem. Elszabott bútorlapok, ...
16 megjegyzés:
2011. június 14., kedd
Nehéz szülés
›
Mielőtt belevágtam a dologba, hosszan elmerengtem, hogy milyen legyen. Jó hogy manapság már mindent előre meg lehet határozni, nem úgy van...
7 megjegyzés:
2011. június 6., hétfő
Gasztro mail art
›
Torma Cauli nevű kedves barátom és olvasóm egy valóságos mail art produkcióval lepett meg! Többi kedves olvasómat kérdezem, hogy tudják...
9 megjegyzés:
2011. június 5., vasárnap
Italajánlat könyvheti dedikáláshoz
›
Amennyiben a könyvheti események miatt nincs időnk mindennapi fröccsünket bekapni otthon Újlipóciában, fogyasszunk egy hűs rozé fröccsöt...
6 megjegyzés:
2011. június 1., szerda
Spenótos tészta szénégető módra
›
Azt mondta a szénégető, hogy ha már sikeresen túléltük ezt a telet is, fogjuk vissza a szalonnafogyasztást, vagy legalább tegyük egészség...
2 megjegyzés:
Lazacnyitók nyílt bajnoksága
›
A METRO Vevőakadémia meghirdeti az Első Országos Nyílt Lazacbontó Bajnokságot, amely a Budai Gourmet gasztronómiai rendezvényen kerül meg...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése