"saját levében"

enni - inni - olvasni - írni

2011. július 17., vasárnap

75 forró nyár

›
Sokáig nem tudtam elképzelni azt az érzést, amikor valaki számára egy üdítőital testesít meg bizonyos érzelmeket, hangulatokat, vagy köt ...
12 megjegyzés:
2011. július 13., szerda

Júliusi vadászidény

›
Alapszabály, hogy tisztességes gasztroblogger nem megy szabadságra júliusban. Itt a helyünk, a hazai vadászterepen. Be kell cserkészni mind...
14 megjegyzés:
2011. június 29., szerda

Underground torták

›
A rnolfini fesztivál 2011, azaz művészek, művek és műrajongók egy napig összezárva. A rendezvény idei témája a FÖLD  volt. Rendszerint, am...
11 megjegyzés:
2011. június 19., vasárnap

3D-báránykuglóf különös kalandjai

›
Egyszer voltam, hol nem voltam soha korábban, a bútoráruház hátsó traktusában, ahova egyszer mégiscsak bekeveredtem. Elszabott bútorlapok, ...
16 megjegyzés:
2011. június 14., kedd

Nehéz szülés

›
Mielőtt belevágtam a dologba, hosszan elmerengtem, hogy milyen legyen. Jó hogy manapság már mindent előre meg lehet határozni, nem úgy van...
7 megjegyzés:
2011. június 6., hétfő

Gasztro mail art

›
Torma Cauli nevű kedves barátom és olvasóm egy valóságos mail art produkcióval lepett meg!   Többi kedves olvasómat kérdezem, hogy tudják...
9 megjegyzés:
2011. június 5., vasárnap

Italajánlat könyvheti dedikáláshoz

›
Amennyiben a könyvheti események miatt nincs időnk mindennapi fröccsünket bekapni otthon Újlipóciában, fogyasszunk egy hűs rozé fröccsöt...
6 megjegyzés:
2011. június 1., szerda

Spenótos tészta szénégető módra

›
  Azt mondta a szénégető, hogy ha már sikeresen túléltük ezt a telet is, fogjuk vissza a szalonnafogyasztást, vagy legalább tegyük egészség...
2 megjegyzés:

Lazacnyitók nyílt bajnoksága

›
A METRO Vevőakadémia meghirdeti az Első Országos Nyílt Lazacbontó Bajnokságot, amely a Budai Gourmet gasztronómiai rendezvényen kerül meg...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.