"saját levében"

enni - inni - olvasni - írni

2012. december 28., péntek

Mélyhűtött befektetések

›
A mélyhűtő portfóliója teljesen más, mint a sima hűtőszekrényé. A legmegtérülőbb amit befektethetünk a mélyhűtőbe, szerintem a lev...
4 megjegyzés:
2012. december 22., szombat

Ha eljönnek az angyalok...

›
a konyhában vagyok!
2012. december 14., péntek

Lisztkaszt

›
Három helyen tartom a liszteket, aszerint hogy mit érdemelnek. Demokratikus kasztrendszer ez, hiszen nem az számít, hogy ki hova szület...
4 megjegyzés:
2012. november 30., péntek

Enni, inni, beszélgetni

›
Szeretettel várjuk Önt és Barátait 2012. december 8-án szombaton 17 órára a Bányászati Múzeumba Draskovich Edina: Saját levében - ...
2 megjegyzés:
2012. november 20., kedd

Artemisz-ragu

›
Ahogy korábban beszámoltam róla, az idei év Artemiszé volt a „saját levében” háza táján. A konyhában és a dolgozószobában készült a kö...
1 megjegyzés:
2012. november 17., szombat

Lila libanap

›
Beköltözött a költészet a gasztrokalandor fülébe, és éppen Szent Márton napján! Liba, lib a, lila liba – ezt dúd olgatta, miközben a pia...
1 megjegyzés:
2012. november 6., kedd

Artemisz levese

›
Paradicsomos bableves a legendás címlaptányérban Meglátni és elvetni Egy sokat ígérő márciusi napon bekalandoztam a kertészeti ...
4 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.