"saját levében"

enni - inni - olvasni - írni

2016. február 28., vasárnap

Köret rendel!

›
Kár hogy nem fogadtunk, így csak annyit mondtam neki: dehogynem! Az állítás pedig az volt, hogy télen lehetetlen változatos köreteket ad...
4 megjegyzés:
2016. január 9., szombat

Az ígéretek éve

›
"So when you really love me Darling bring me Edelweiss" Ahogy elpukkannak szilveszterkor a pezsgők – bár igazi gasztrokaland...
4 megjegyzés:
2015. október 23., péntek

Beleszagoltam

›
Pár héttel ezelőtt, mint saját levemben kiküldött tudósító boldogan vettem a hírt, hogy az idei Budapest Transzfer Fesztivál a Petőfi...
4 megjegyzés:
2015. szeptember 6., vasárnap

Francia morzsák 7.

›
Ízes útinapló 7. rész – arról, hogy bármi lehet galette és crêperie Egy ilyen színes országban minden lehet bármi és semmi sem biztos...
4 megjegyzés:
2015. augusztus 29., szombat

Francia morzsák 6.

›
Ízes útinapló 6. rész – arról, hogy mit eszik a francia nyugdíjas Nem túl hosszas és nem is túl tudományos megfigyeléseim alapján, a ...
2 megjegyzés:
2015. augusztus 26., szerda

Francia morzsák 5.

›
Ízes útinapló 5. rész – arról, hogy a francia vendéglátásnak is vannak sötét bugyrai Minden utazáskor van egy pillanat, amikor az em...
1 megjegyzés:
2015. augusztus 25., kedd

Francia morzsák 4.

›
Ízes útinapló 4. rész – arról, hogy ha nincs szőlő, az alma is jó, de még milyen jó! A Calvadost szerintem a magyar ember „A Diadalív ...
3 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.