"saját levében"

enni - inni - olvasni - írni

2017. március 12., vasárnap

Közélet a piacon

›
A piac, a piactér, évezredek óta – mint a kereskedelmi és politikai élet központja – az érdeklődő és gondolkodó emberek találkozóhelye. ...
1 megjegyzés:
2016. december 11., vasárnap

Bűzaszat a funkcionális hedonizmus szolgálatában

›
Izgalmas vacsorán lakomán vettem részt nemrég, amelynek már a meghívója is figyelemreméltó volt: vésett kőtábla érkezett digitális formában...
1 megjegyzés:
2016. október 30., vasárnap

Őszi formák

›
Az ősz általában a színeivel kápráztat el bennünket, de azért csak ne mulasszuk el a formákra való odafigyelést sem! Itt van mindjárt a nyá...
2 megjegyzés:
2016. július 28., csütörtök

A hús, ami összeköt

›
Bőrös karaj, saját termesztésű savanyított cseresznyepaprikával és chilis pikáns meggyel Egy munkanapot követő piaci bolyongás után mé...
11 megjegyzés:
2016. április 24., vasárnap

A kertben termő hús

›
Húsgolyó őzcombból, dödöllével A "kertben termő   húsfajtáknak" a legtöbb természettudományos vagy gasztronómiai szakkönyvben...
5 megjegyzés:
2016. február 28., vasárnap

Köret rendel!

›
Kár hogy nem fogadtunk, így csak annyit mondtam neki: dehogynem! Az állítás pedig az volt, hogy télen lehetetlen változatos köreteket ad...
4 megjegyzés:
2016. január 9., szombat

Az ígéretek éve

›
"So when you really love me Darling bring me Edelweiss" Ahogy elpukkannak szilveszterkor a pezsgők – bár igazi gasztrokaland...
4 megjegyzés:
2015. október 23., péntek

Beleszagoltam

›
Pár héttel ezelőtt, mint saját levemben kiküldött tudósító boldogan vettem a hírt, hogy az idei Budapest Transzfer Fesztivál a Petőfi...
4 megjegyzés:
2015. szeptember 6., vasárnap

Francia morzsák 7.

›
Ízes útinapló 7. rész – arról, hogy bármi lehet galette és crêperie Egy ilyen színes országban minden lehet bármi és semmi sem biztos...
4 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.