"saját levében"
enni - inni - olvasni - írni
2017. június 13., kedd
A módozatokról
›
Amúgy vitán felül áll, hogy az év szava az „amúgy”! Manapság egy amúgyot minden mondat elejére oda kell biggyeszteni, de aki igazán al...
2 megjegyzés:
2017. március 12., vasárnap
Közélet a piacon
›
A piac, a piactér, évezredek óta – mint a kereskedelmi és politikai élet központja – az érdeklődő és gondolkodó emberek találkozóhelye. ...
1 megjegyzés:
2016. december 11., vasárnap
Bűzaszat a funkcionális hedonizmus szolgálatában
›
Izgalmas vacsorán lakomán vettem részt nemrég, amelynek már a meghívója is figyelemreméltó volt: vésett kőtábla érkezett digitális formában...
1 megjegyzés:
2016. október 30., vasárnap
Őszi formák
›
Az ősz általában a színeivel kápráztat el bennünket, de azért csak ne mulasszuk el a formákra való odafigyelést sem! Itt van mindjárt a nyá...
2 megjegyzés:
2016. július 28., csütörtök
A hús, ami összeköt
›
Bőrös karaj, saját termesztésű savanyított cseresznyepaprikával és chilis pikáns meggyel Egy munkanapot követő piaci bolyongás után mé...
11 megjegyzés:
2016. április 24., vasárnap
A kertben termő hús
›
Húsgolyó őzcombból, dödöllével A "kertben termő húsfajtáknak" a legtöbb természettudományos vagy gasztronómiai szakkönyvben...
5 megjegyzés:
2016. február 28., vasárnap
Köret rendel!
›
Kár hogy nem fogadtunk, így csak annyit mondtam neki: dehogynem! Az állítás pedig az volt, hogy télen lehetetlen változatos köreteket ad...
4 megjegyzés:
2016. január 9., szombat
Az ígéretek éve
›
"So when you really love me Darling bring me Edelweiss" Ahogy elpukkannak szilveszterkor a pezsgők – bár igazi gasztrokaland...
4 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése