"saját levében"

enni - inni - olvasni - írni

2009. január 21., szerda

Lazac Wellington módra

›
Ilyen étel talán a világon nincs, de úgy esett, hogy a svéd bútorboltban vásárolt lazacderekak véletlenül a levelestészta mellé csusszantak ...
9 megjegyzés:
2009. január 17., szombat

Paradicsomos húsgombóc puliszkával

›
A darált hús a legfontosabb túlélési hozzávaló a mélyhűtőben. Időnként veszek 1 kg sertéslapockát és 1 kg marhacombot, aztán ledarálom őket,...
1 megjegyzés:
2009. január 13., kedd

Blogforduló

›
Kereken egy éve már hogy bátortalanul megnyomtam a "közzététel" gombot, és ezzel kifolyattam a cybertérbe a saját levében-t. Bízta...
13 megjegyzés:
2009. január 8., csütörtök

A szabadság lehelete, meg az enyém a sajt után

›
Látom, a gasztrobloggereknek is kellett egy hét mire megették az ünnepi maradékokat, hiszen érzékelhetően lelassult az új posztok közlése, d...
10 megjegyzés:
2009. január 2., péntek

Az ünnepi menü és a felelősség

›
A képhez: az ünnepek során a járt magyar utat elhagyva megjártuk a porosz és az angolszász utat is. Mindegyik egyre döcögősebb lett… Könnyű ...
4 megjegyzés:
2008. december 28., vasárnap

Karácsonyi napló

›
December 23. Kedves Naplóm! Ma korán keltem, hogy elsőként szakítsam át a célszalagot a supermarket vásárlói közül, és ez nagyjából sikerült...
10 megjegyzés:
2008. december 16., kedd

Mézes bűnmegelőzés

›
Kriminológiai kutatásaim alapján bátran kijelenthetem, hogy a Jancsi és Juliska által a Vasorrú Bába sérelmére elkövetett emberölés tényállá...
7 megjegyzés:
2008. december 11., csütörtök

Egy reggeli margójára

›
Ez a nap is csak úgy indult, mint a többi. Hatkor keltem, negyed hétkor bekapcsoltam a kávéfőzőt, amelybe előzőleg zamatos Dallmayr kávét tö...
7 megjegyzés:
2008. december 8., hétfő

Hátszín mustáros mártásban Vendelin barátunknak - VKF XXI!

›
„ - De nem addig van az, Vendelin barátom; hol maradnak a különböző mustárok? Én például nagyon szeretem a csípős házimustárt, amelyet a jó ...
2 megjegyzés:
2008. december 2., kedd

Ex szakácskönyveim libris

›
Most, hogy latintanár végzettségű olvasóim beestek a klaviatúra alá, nyugodtan belecsaphatok a húrokba. Házi feladatot kaptunk ismét, ezútta...
4 megjegyzés:
2008. november 24., hétfő

Dom Pérignon úr látogatása

›
Előkelő látogatóm volt nemrég, monsieur Dom Pérignon személyében. Korábban nem találkoztunk, szó sem lehetett személyes kapcsolatról, hiszen...
6 megjegyzés:
2008. november 20., csütörtök

Sült lazac, kapros tésztafészekben csücsülve

›
November dacára a friss nyári kapor még mindig ott zöldellik a fagyasztómban. Anno alaposan megmostam, leráztam róla a vizet, összevágtam, m...
4 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.