"saját levében"

enni - inni - olvasni - írni

2009. március 6., péntek

Egy szelet energia

›
Ez a sütemény nem tartalmaz vajat, tejérzékenyek is fogyaszthatják. A lisztérzékenyeknek is jó hírem van, csak 4 evőkanálnyi zsemlemorzsát ...
1 megjegyzés:
2009. március 1., vasárnap

Egy nem szemtelen desszert Desszertnek - VKF! XXIII.

›
Egy lelkemnek kedves gyengenem (neve eleve eszperente, de ezt fel nem fedhetem, mert esetleg fejbe verne, kellemetlen percet meg egy fejsebe...
7 megjegyzés:
2009. február 27., péntek

Fagyasztott rozmaring

›
Múltkori rozmaringos sirámom után több tanácsot is kaptam azzal kapcsolatban, hogy hogyan kell nagy és egészséges rozmaringbokrot nevelni. ...
2 megjegyzés:
2009. február 25., szerda

Vegetáriánus hétvége

›
A véletlen úgy hozta, hogy a múlt hétvége mindkét napján vegetáriánus barátok látogattak meg bennünket. Így kóstolót kaphattam abból, milyen...
5 megjegyzés:
2009. február 20., péntek

Chicken pörkölt

›
kattints a képre! Hej, lett is nagy riadalom a nantwichi nyomdában, amikor a szedők belepillantottak a kéziratba, amelyben ez állt: „Chicken...
11 megjegyzés:
2009. február 14., szombat

Borsodó aranygaluskával, vagyis fordítva

›
Ha már előre került a sodó, akkor maradjon is ott. Aki aranygaluskát készít, többnyire vaníliamártást kínál hozzá, rosszabb esetben tejjel ö...
6 megjegyzés:
2009. február 9., hétfő

Féloldalas

›
Íme, megsütöttem a karácsonykor kapott báránybordát. Kicsit besóztam, a sütés felénél pedig rozmaringot adtam hozzá, valamint két fej fokha...
3 megjegyzés:
2009. február 4., szerda

Antivegetáriánus síparadicsom

›
Hófehér paradicsom Korábban azt hittem, hogy a síelés túléléséhez elegendő egy csésze forró májgombócleves, vagy egy izmos bernáthegyi dupla...
10 megjegyzés:
2009. február 1., vasárnap

5 könyv / 2008

›
A gasztrobloggereket méricskélő szociológusok most meg azt kérik, áruljuk el, hogy mely öt könyvre emlékszünk vissza szívesen az elmúlt év...
2009. január 21., szerda

Lazac Wellington módra

›
Ilyen étel talán a világon nincs, de úgy esett, hogy a svéd bútorboltban vásárolt lazacderekak véletlenül a levelestészta mellé csusszantak ...
9 megjegyzés:
2009. január 17., szombat

Paradicsomos húsgombóc puliszkával

›
A darált hús a legfontosabb túlélési hozzávaló a mélyhűtőben. Időnként veszek 1 kg sertéslapockát és 1 kg marhacombot, aztán ledarálom őket,...
1 megjegyzés:
2009. január 13., kedd

Blogforduló

›
Kereken egy éve már hogy bátortalanul megnyomtam a "közzététel" gombot, és ezzel kifolyattam a cybertérbe a saját levében-t. Bízta...
13 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.