"saját levében"
enni - inni - olvasni - írni
2011. december 17., szombat
Mézes GYIK
›
Ilyenkor, az alaplé-főzés, a diópucolás, mákdarálás és az aprósütemény sütés időszakában sokan keresnek meg azzal, hogy adjak nekik v...
10 megjegyzés:
2011. december 8., csütörtök
Lapozós sertéscsülök
›
Vacsora helyett szakácskönyveket lapozgatok esténként. Null kalóriás hideg téli este, semmit a gyomornak, mindent a szemnek! Hátha a la...
4 megjegyzés:
2011. november 29., kedd
Kényszer sülte oldalas
›
Hosszas tervezgetés és mérlegelés után végül Őt vettük magunkhoz. Őt, mert úgy láttuk, hogy jól néz ki, nagy, erős, kiválóan teljesít, é...
6 megjegyzés:
2011. november 11., péntek
Homo gastroblogicus paleohungaricus
›
Családfakutatás során sikerült egészen a gyökerekig hatolnom és olyan feljegyzés került a birtokomba, amely valószínűleg egy gasztroblogger...
16 megjegyzés:
2011. november 5., szombat
Kerti idényzáró
›
Vége a szezonnak, hervad már ligetem. Egyes konyhakerti növények állva halnak meg. Tetemeiket kihuzigálom, a babfélék maradványait be...
12 megjegyzés:
2011. október 25., kedd
Csonthéjászati helyzetkép
›
Mi más menne jobban a dióhoz, mint maga a dió? Guba a gubához, dió a dióhoz, azaz szegény ember dióval süt - és egyéb bölcsességek rohan...
14 megjegyzés:
2011. október 14., péntek
3K kalácskák
›
Az ősz eleje a legfinomabb paprikák szezonja. Még az egyébként nem erős fajtáknak is hihetetlenül erőteljes illatuk és aromájuk van. M...
5 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése