"saját levében"

enni - inni - olvasni - írni

2011. december 28., szerda

Aranydurbincs mángolddal és certifikéttel

›
Jó sorsom úgy hozta, hogy tavaly és idén is eredeti horvát aranydurbincsot tehettem a karácsonyi asztalra. A tavalyit az Intersparba...
4 megjegyzés:
2011. december 17., szombat

Mézes GYIK

›
Ilyenkor, az alaplé-főzés, a diópucolás, mákdarálás és az aprósütemény sütés időszakában sokan keresnek meg azzal, hogy adjak nekik v...
10 megjegyzés:
2011. december 8., csütörtök

Lapozós sertéscsülök

›
Vacsora helyett szakácskönyveket lapozgatok esténként. Null kalóriás hideg téli este, semmit a gyomornak, mindent a szemnek! Hátha a la...
4 megjegyzés:
2011. november 29., kedd

Kényszer sülte oldalas

›
Hosszas tervezgetés és mérlegelés után végül Őt vettük magunkhoz. Őt, mert úgy láttuk, hogy jól néz ki, nagy, erős, kiválóan teljesít, é...
6 megjegyzés:
2011. november 11., péntek

Homo gastroblogicus paleohungaricus

›
Családfakutatás során sikerült egészen a gyökerekig hatolnom és olyan feljegyzés került a birtokomba, amely valószínűleg egy gasztroblogger...
16 megjegyzés:
2011. november 5., szombat

Kerti idényzáró

›
  Vége a szezonnak, hervad már ligetem. Egyes konyhakerti növények állva halnak meg. Tetemeiket kihuzigálom, a babfélék maradványait be...
12 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.