"saját levében"

enni - inni - olvasni - írni

2013. március 9., szombat

Leveles slow food

›
  …avagy a leveles tészta időmérlege.  Csütörtök  Elmélázás a hűtőszekrény előtt: „Több vajat vettem múltkor Ausztriában, mint ame...
16 megjegyzés:
2013. február 26., kedd

Igazi mákos 2.0

›
Az egyik irodában, ahol váratlanul jelentem meg, az általam megénekelt mákos sütivel kínáltak. Másnap jött egy SMS  hogy szuper lett a m...
3 megjegyzés:
2013. február 16., szombat

A hamis mákos és az igazi

›
Családtagjaim és barátaim fittyet hánynak arra a tudományos tényre, mely szerint a mák esetében csak a gubójából nyert bizonyos anya...
15 megjegyzés:
2013. január 16., szerda

Feljegyzések a vadonból

›
fotó innen: hunting.parkerdo.hu Nyáron még minden olyan egyértelmű volt, ott trónoltam magabiztosan a tápláléklánc csúcsán. A húsok...
9 megjegyzés:
2013. január 13., vasárnap

Évszak egyensúly

›
  Érthetetlen, hogy a felnőttek közül sokan miért utálják a havat! Miért olyan borzasztó a hólapátolás, miért kell már akkor az olva...
7 megjegyzés:
2013. január 6., vasárnap

Ősi és sváb

›
Minden ősi növényféle eltűnik, mihelyt kevésnek ítélik a terméshozamot, bonyolultnak a termesztését és a feldolgozását. Így jártak a ...
6 megjegyzés:
2012. december 28., péntek

Mélyhűtött befektetések

›
A mélyhűtő portfóliója teljesen más, mint a sima hűtőszekrényé. A legmegtérülőbb amit befektethetünk a mélyhűtőbe, szerintem a lev...
4 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.