"saját levében"
enni - inni - olvasni - írni
2013. április 11., csütörtök
A Babér napja - 2013
›
A szép emlékű Konyhasónapló gasztrobloggerei április 11-én költészet napi játékot szoktak hirdetni, a "Babér napja" címen. I...
1 megjegyzés:
2013. április 2., kedd
A szerencsés halacska
›
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer az északi Óperenciás tengeren egy kacsalábon úszó halászhajó. Olyan, de olyan szép volt, hogy a...
5 megjegyzés:
2013. március 19., kedd
Coleman Connor kedvence
›
A motiváció Állítólag nekem mindenről AZ jut eszembe. Az EVÉS és a FŐZÉS. Pedig ez nem igaz! Mert például amikor egy színpadon leveles...
11 megjegyzés:
2013. március 9., szombat
Leveles slow food
›
…avagy a leveles tészta időmérlege. Csütörtök Elmélázás a hűtőszekrény előtt: „Több vajat vettem múltkor Ausztriában, mint ame...
16 megjegyzés:
2013. február 26., kedd
Igazi mákos 2.0
›
Az egyik irodában, ahol váratlanul jelentem meg, az általam megénekelt mákos sütivel kínáltak. Másnap jött egy SMS hogy szuper lett a m...
3 megjegyzés:
2013. február 16., szombat
A hamis mákos és az igazi
›
Családtagjaim és barátaim fittyet hánynak arra a tudományos tényre, mely szerint a mák esetében csak a gubójából nyert bizonyos anya...
15 megjegyzés:
2013. január 16., szerda
Feljegyzések a vadonból
›
fotó innen: hunting.parkerdo.hu Nyáron még minden olyan egyértelmű volt, ott trónoltam magabiztosan a tápláléklánc csúcsán. A húsok...
9 megjegyzés:
2013. január 13., vasárnap
Évszak egyensúly
›
Érthetetlen, hogy a felnőttek közül sokan miért utálják a havat! Miért olyan borzasztó a hólapátolás, miért kell már akkor az olva...
7 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése