"saját levében"

enni - inni - olvasni - írni

2009. július 24., péntek

Szabadságot a gasztrobloggereknek!

›
Hogy is lehettem annyira balga, hogy azt hittem, egy gasztroblogger simán szabadságra mehet? Letészi a klaviatúrát, nyugodjék, aztán néhány ...
9 megjegyzés:
2009. július 21., kedd

Ezt hozta a nyár…

›
Kosztolányit kifordítva: ezt hozta a nyár, édesbélű sárgabarackot, rubintpiros ribizlit. A barackot valójában egy kedves ismerős hozta, akin...
7 megjegyzés:
2009. július 6., hétfő

Grillezett töltött kudarc

›
Egy hobbiszakács élete sem csupa selymes sodó és könnyed eperfelfújt! És csak akkor lehet hiteles krónikás, ha őszintén beszámol a kudarcokr...
22 megjegyzés:
2009. július 2., csütörtök

Kis éji közgyűlés

›
Egyesek csak siránkoznak, hogy sajnos nincsenek már manapság összetartó közösségek, az emberi kapcsolatok elértéktelenedtek, rohanó világban...
9 megjegyzés:
2009. június 26., péntek

Lakodalmas emlékek

›
Kisvirág kérése volt, hogy számoljunk be az általunk ismert, megélt, megevett lakodalmi menükről. Örülök a felkérésnek, mert ez itt maga a ...
5 megjegyzés:
2009. június 19., péntek

A meggy megy!

›
Minden idők legfinomabb meggylekvárját sikerült előállítanom! Ez nem az én dicsőségem, hanem azé a meggyfáé, ami a Balaton-felvidéken él és ...
9 megjegyzés:

Csehek nem sert vedelnek?

›
Ezt lesd meg!
2009. június 10., szerda

A jó palócleves

›
Mire gondol a gasztroblogger, ha Újlipótvároson keresztülvágtatva egyszer csak megpillantja az utca másik oldalán Bächer Ivánt? Elsősorban s...
10 megjegyzés:
2009. június 6., szombat

Tűzzel, vassal

›
Mire jó egy gasztroblog? Például hogy a barátok innen értesüljenek arról: zománcos bográcsom van, amiben fakanállal kergetem a pörkölt alkat...
13 megjegyzés:
2009. június 1., hétfő

VKF! XXV. - Liptói burgonya

›
A Cukroskata által kiírt 25. Vigyázz! Kész! Főzz! verseny témája a krumpli lett. Cseles gondolat ez így újkrumpli idején! Néhány napja v...
8 megjegyzés:
2009. május 27., szerda

Bohumil sörsátrában

›
Előre megadott művészeti koncepció alapján sütni és művészeket jóllakatni - ez volt a feladatom szombaton. Gasztronómia = Művészet Művész =...
14 megjegyzés:
2009. május 21., csütörtök

Az eper evolúciója

›
Nyelvész kertész legyen a talpán, aki neki mer vágni annak a bognak, hogy mit is nevezünk tulajdonképpen epernek, szamócának, földi epernek...
16 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.