"saját levében"
enni - inni - olvasni - írni
2012. április 5., csütörtök
Öt pillanat
›
Amint megjelennek a virágok, a fényképezőgép a konyhából a kertbe kívánkozik. Azt mondja, nincs két egyforma pillanat. Ő csak tudja! Boldog ...
4 megjegyzés:
2012. március 31., szombat
Hamar süti gyakran jó!
›
Az élet számos válsághelyzete közül az egyik legszorongatóbb az, amikor a vasárnapi ebédhez gyorsan össze kell dobni egy süteményt. Krém...
8 megjegyzés:
2012. március 11., vasárnap
Fotelkertészkedés
›
Eleinte szégyelltem azt a téli tevékenységet, amikor a meleg szobában begubózva kis térképeket szerkesztgetek számítógépen a konyhakert...
4 megjegyzés:
2012. február 28., kedd
Belsőség
›
Nem a pacal volt köztünk a valódi összetartó erő, hanem a vér. A vér, a hasonló genetikai állomány, talán az eredményezte közös gasztro...
3 megjegyzés:
2012. február 19., vasárnap
Tábori hegyi pisztráng – VKF! 47.
›
Tisztítószerek XXI. századi kegyetlen büntetési módozat a gasztroblogger sítáborba száműzése. Egy hét sütés-főzés nélkül! – szól a...
7 megjegyzés:
2012. február 14., kedd
Paradicsomos zelleres tintahalragu?...
›
Megtehetem-e hogy valamit két és fél napon át szenvedélyesen kanalazok befelé, és hírét sem osztom meg a hallgatósággal? Hogy nem kü...
5 megjegyzés:
2012. február 3., péntek
A gubó szövetsége
›
Az egyik köztudomású tévedés szerint a barátság a felekben fellehető közös vonásokon nyugszik. Van, hogy éppenséggel az ellentéteken. It...
12 megjegyzés:
2012. január 8., vasárnap
Aprókörkép
›
A karácsonyi aprósütemények készítését, szám szerint 13 félét, már hetekkel az ünnep előtt elkezdtem. Amikor nem volt nagyon maszatos a k...
13 megjegyzés:
2011. december 28., szerda
Aranydurbincs mángolddal és certifikéttel
›
Jó sorsom úgy hozta, hogy tavaly és idén is eredeti horvát aranydurbincsot tehettem a karácsonyi asztalra. A tavalyit az Intersparba...
4 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése