"saját levében"

enni - inni - olvasni - írni

2008. május 7., szerda

Feljegyzések Párizs gyomrából

›
Párizs megér egy klisét! - jegyezte meg E. utazásom hírére. Ezért francba a francia frázisokkal, nem fogok arról írni, hogy hány réteget lát...
5 megjegyzés:
2008. április 28., hétfő

Töltött kenyérkék péklegény módra

›
Ilyen étel persze nincs, azaz van, hiszen saját szememmel láttam, amikor a péklegények éjszaka, munka közben fogtak egy szál házikolbászt, k...
1 megjegyzés:
2008. április 27., vasárnap

Felfújt retek

›
Nem tudom, létezik-e olyan étel, hogy „retekfelfújt”, majd utána nézek és kipróbálom, de hogy "felfújt retek" van, az biztos. Onna...
2008. április 25., péntek

Belevágtam! - avagy klónparadicsomok a konyhaablakban

›
Noszogató kommentek és e-mailek hatására, legyűrve alantas félelmeimet, végre megtettem. Felöltöttem munkavédelmi felszerelésemet (főleg a v...
1 megjegyzés:
2008. április 21., hétfő

Szilvásváradi pisztránggal töltött biciklisták

›
pöttyös és finom! Közkívánatra ma még maradok kétkeréken . A Critical Massra készülve munkamegosztásunk úgy működött, hogy míg kerékpáros ki...
2008. április 19., szombat

Nem főz! Teker!

›
.…arról, hogy egy BKV-sztrájkban csak láncaimat veszthetem, de szerezhetek új barátokat, és hogy nekem mindenről AZ jut eszembe...(AZ = kon...
4 megjegyzés:
2008. április 16., szerda

Csak egy mártás: petrezselyem

›
Remélem senki sem vág kupán a palacsintasütőjével, ("ugye pajtikáim"- Vitéz László ), ha ki merem jelenteni: a mártások érdemtelen...
2008. április 4., péntek

Konyhasónapló 1.: Ünnepi étrendek

›
...avagy mit eszünk április 4-én? A Minerva kiadó, amely a 60-70-es években főleg ismeretterjesztő irodalmat adott ki, gondozott egy sorozat...
2 megjegyzés:
2008. március 29., szombat

Dödölle. Ettél már belőle? ( VKF! XIV.)

›
Sok oka van annak, hogy miért indulok most a Maci által meghirdetett VKF -n, pl. - mert eddig is érdeklődéssel figyeltem a versenyt, - hogy ...
11 megjegyzés:
2008. március 27., csütörtök

Ízlések és bárányok

›
- És mit szólna a nyakához? - kérdezte a hentes kacsintva, miután egy szép báránylapockát választottam de kevésnek találtam. - Rendben, prób...
2 megjegyzés:
2008. március 24., hétfő

A fészek hidege

›
Végy egy darab fehér húsvétot és egy hidegtűrő, bundázott nyuszit, fagyasztott tojást, meleg tyúkocskát...
2 megjegyzés:
2008. március 17., hétfő

Zsázsatojás-tanácsadás

›
műfészek fellépés előtt egy héttel Ahhoz, hogy húsvétkor ehető asztaldíszem legyen, ami nem más, mint tojáshéjban csíráztatott zsázsa, az al...
2 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.