"saját levében"

enni - inni - olvasni - írni

2011. március 30., szerda

Hogyan szítsunk belga polgárháborút?

›
  Készítsünk egy nagy adag káposztás pogácsát. A kihűlt pogácsákat tegyük bele egy damaszttal bélelt kosárba és biztató mosoly kíséretében a...
7 megjegyzés:
2011. március 26., szombat

Exponálás a kertben: térdelve, guggolva, könyökölve

›
 
5 megjegyzés:
2011. március 19., szombat

Újragondolt mákos guba

›
Újragondolás – ez a divatos tevékenység köti le mostanság az ország szakácsainak figyelmét, ebbe ölnek kalóriát, nem keveset. "Végy 20...
17 megjegyzés:
2011. március 15., kedd

Unalmas hal izgalmas tésztadobozban

›
  Unalmas halat, csomagoljunk izgalmasan! – tartaná a mondás, ha lenne ilyen. Az áruházi tőkehalról van szó természetesen, de megmenekültünk...
8 megjegyzés:
2011. március 7., hétfő

A császár kitűzője

›
  Nem szoktam előrecsomagolt felvágottat venni - elsősorban környezetvédelmi okok miatt - , de ezt nem hagyhattam ki!   "Eredeti magyar...
11 megjegyzés:
2011. március 3., csütörtök

Bábeli zavarok

›
    „Közben felszeletelek egy újhagymát” – mondja a tévészakács, kezében jókora póréhagymával. Egy másik, vöröshagymának szólítja a lilahag...
16 megjegyzés:
2011. február 26., szombat

"...legyen fenn a János-hegyen"

›
  „Hát kicsim, nem engedhetem, hogy maga uborkasalátát egyen. A rántott csirkéhez. Nem bizony. Még mit, ilyen hidegben, fent a hegytetőn. Jó...
1 megjegyzés:
2011. február 17., csütörtök

Magyarország – Lyon 1:1

›
Az összecsapást egy csendes farsangi szombaton tartották meg. A Csöröge (becenevén forgácsfánk) otthonában fogadta a Lyoni Fánkot. A bará...
9 megjegyzés:
2011. február 7., hétfő

Almás gyümölcsrizs elegánsan

›
A tél napjai meg vannak számlálva! Csírázik a krumpli, hajt a hagyma, a macskákban fel-felmerül a fajfenntartás gondolata, én meg bemegyek a...
5 megjegyzés:
2011. január 30., vasárnap

A gasztro-civilizáció válságos állapota

›
Újabb bizonyítékok kerültek a kezembe, melyek megkérdőjelezhetetlenül bizonyítják: a  veszedelmes gasztro jövő itt kopogtat az ajtónkon! S...
7 megjegyzés:
2011. január 15., szombat

Mutasd a zsírodat, megmondom ki vagy!

›
Pontosan kiszámoltam, csak sajnos nem találom a papírt, hogy amióta rátaláltam a robotgépem "kolbásztöltő" funkciójára, és néha...
14 megjegyzés:
2011. január 4., kedd

Váncsa, receptre

›
Mit eszik a gasztroblogger háza népe, ha szegénykét olyképpen jutalmazza a sors lázas betegek ápolásáért, hogy ő maga is lázba esik és két ...
12 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.