2012. május 11., péntek
Csiga sörkert
Kedves Vendégeink!
Szeretettel köszöntjük önöket a nemrég
felújított Csiga sörkertben!
Felejtsék el a korábbi évek vállalhatatlan
színvonalát, amikor azokkal a gusztustalan műanyag poharakkal vártuk önöket! Idén,
egy kisebb beruházás keretén belül csodálatosan modern, tájba illő, öko-bio
söröspavilonokat állítottunk fel. Mint bizonyára észrevették, ezek az
építmények fedettek, rejtő színükkel tökéletesen illenek a virágágyásokba, így exkluzív
körülményeket tudunk biztosítani minden házatlan vendégünknek.
Használati utasítás: szíveskedjenek
a liliomokat és az előnevelt salátákat gondosan elkerülve megközelíteni a
pavilont; kérjük, hogy elhaladás közben ne itt kezdjék meg a fűbe harapást!
Legyenek kedvesek felkúszni az épület oldalán,
majd a tető alatt átbújva vessék a langyos sörbe meztelen testüket! Ott aztán annyit
vedelhetnek, amennyit bírnak, de kérjük, utána azonnal szíveskedjenek elhalálozni!
Amennyiben antialkoholisták, a fulladásos halált is választhatják, a hároméves pénz-visszafizetési
garanciánk ez esetben is érvényes.
Bízunk abban, hogy mindannyian
vidáman csúszkálnak majd az örök nyálmezőkön!
Köszönjük.
Sörkorcsolya: füstölthalas krém
Tálalható elegáns
hosszúkás poharakban, vagy apró pirítós kenyerekre téve. A hab tetején néhány
szál kapor nagyon jól mutat és finom is.
30 dkg füstölt hal (makréla,
tokhal), 10 dkg vaj, 2 dl tejszín, néhány csepp tabasco szósz, frissen őrölt
bors, néhány szál zöld kapor, pirítós kenyér vagy sótlan stangli
A halat néhány percig párolom
gőzben, vagy kevés olajban és vízben, csak annyira hogy a húsa felpuhuljon.
Miután kihűlt, lehúzom a bőrét és minden csontot, szálkát eltávolítok belőle, a
húsát elmorzsolom, villával szétnyomkodom.
A vajat habosra keverem, pár csepp
tabascot és frissen őrölt borsot teszek bele, és hozzáadom a halat, igyekszem
jól elvegyíteni őket. A tejszínt felverem és óvatos mozdulatokkal, kis
adagokban belekeverem a halkrémet.
Címkék:
füstölt hús,
halak,
sör
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)